About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday #4: Harga sebuah kemajuan

22 comments:

  1. Apakah sebenarnya erti MAJU di restoran2 mamak, ya? :)

    ReplyDelete
  2. akak suka makan nasi kandar eh?

    ila lak xlalu makan lau kedai2 mamak...hehe..napa tah..ehheh

    ReplyDelete
  3. ZATI:
    Tepat sekali wahai Jat..itu yang ingin disampaikan sebenarnya...! Menguntungkan rakyat jugak..

    CITARASA RINDUAN:
    Soalan yang bagus wahai Ayu..
    Juru Commercial Centre, letaknya di Taman Seri Delima.. dibangunkan oleh syarikat siti kerja sekarang..:)

    KAKCIK:
    Mungkin sekadar nama, sebagai pendorong untuk restoran mamak berkenaan terus MAJU..hehe..hanya telahan saya wahai kakcik..:)

    ILA HONEYBUNNY:
    Makan jugak..tapi make sure bersih. Dan selalunya kedai yang dah biasa. Restoran dalam gambar tu dekat belakang office akak je..

    ReplyDelete
  4. Hi Siti Murni, some people sure love orang colours, ha ha.
    How's the food there? Ada mee rebus? Ha ha.
    You have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. kebanyakkan restaurant mamak ada nama maju kannnn hehehee sentiasa penuh sentiasa maju gituw...

    ReplyDelete
  6. saya suka nasi kandar line clear, yang kat celah2 bangunan tuh

    ReplyDelete
  7. kemajuan agama itu lagi penting. :)

    ReplyDelete
  8. kalau den makan kat situ 5 kali sehari...kompom....perut den akan MAJU ke depan...ahakz....ahakz

    ReplyDelete
  9. mcm ramai je org mkn kat situ...maju sungguh perniagaan nye..:)

    ReplyDelete
  10. cuma mereka sengaja menafikannya....:)

    ReplyDelete
  11. salam..
    nampak gayanya
    begitulah..kononnya
    demi pembangunan..

    TERIMA KASIH SUDI SINGGAH
    DAN KOMEN DI BLOG SAYA
    DAN JANGAN LUPA DATANG LAGI
    www.zulkbo.com

    ReplyDelete
  12. Awat kedai mamak ni suke sangat taruk maju kat ujung nama tu? Ali maju lah, Wangsa Maju lah. Eh, tu nama tempat kan. Akak compius. He he he.

    ReplyDelete
  13. adakah mahal harganya, hehehe :)

    ReplyDelete
  14. salam...
    nice pic you have here...

    eqbalzack.com

    ReplyDelete
  15. Wow!!! I suka sangat makan Yong Tau Foo :-) Nanti pi Penang, nak makan macam tiada esok dah... hehee

    ReplyDelete
  16. LCA:
    Ni mesti nak komen kat entry yong tau foo tu tapi terkomen kat sini..hehe...takpe dimaafkan..:)

    MIE:
    The only nasi kandar yang paling dekat dengan office..

    CHIK NA, SHARINGINFOZ, DINAS, ZULKBO, BITT, BELOG AMIYO, PAPA MIFZ, BIGDADDYZ, AIDAH:
    Sebenarnya, apa yang cuba saya sampaikan adalah kemajuan ni berlaku di hadapan mata saya..selama 8tahun dari tanah kelapa sawit hinggalah wujudnya deretan kedai, pejabat pos..dsbnya..

    EQBALZACK:
    salam..& thanx bro..:)

    JEBAT:
    Haha..jangan diamalkan sampai 5x yer...hilang maskulin nanti!

    EELOBOR:
    Line clear memang terbaek..! :)

    UNCLE LEE:
    Food is quite good. They served mee rebus and also mee sotong, pasembor etc..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails