About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday #5: Volkswagen Kuning

23 comments:

  1. hantu lebuhraya?
    kereta idaman kamu?
    atau............
    nak kenal dgn mamat voksegen kuning??

    jeng!!!!! jeng!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak dengo cerita fasal waksegan kuning tu! Dah kena BERSIH, kot! ;-)

    ReplyDelete
  3. me pon ada 1 bg hadiah kt asben time cintan2 dulu...ada sampai skang letak dlm kete...hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha.. lawaklah jawapan Kak Cik... agaknya dah tak jadi kuning lg kot.. dah tukar cat jadi merah...kuikuikui

    ReplyDelete
  5. oooooo...seram je!!!!kt karak tu....

    ReplyDelete
  6. ingatkan pakngah je yang pakai t-shirt warna kuning hari ni ..

    kalau drive vw tu lagi cool !

    ReplyDelete
  7. alaaa tiuuuuuuutnya tia tuuuu!

    ReplyDelete
  8. akak....

    belikan ila kereta tu..ila nak bwa neh..ehheh

    ReplyDelete
  9. kete wife papa mifz warna kuning jugak..:)

    ReplyDelete
  10. Seram tu, akak baru je layan karak weekend lepas.

    ReplyDelete
  11. kena fikir sndiri eh mksud di sebalik gmbr ni?hihi.jat tahu,ni mesti percuma makan kepsi.hihi

    ReplyDelete
  12. kuninggg....
    tak de kete warna kuning...tapi cantik jugak kalau ade kete warne ni yee...

    ReplyDelete
  13. xtahu kenapa saya sejak dulu tak minat WW

    ReplyDelete
  14. aiyokkkk....maw beli itu keta kah....mahai maaa....

    ReplyDelete
  15. salam..
    kalau ikut politik
    semasa..warna kuning ni
    sensitif sekarang..he he

    ReplyDelete
  16. nge3..sapekah yg shoot ini pic kak ct? auw!!

    ReplyDelete
  17. Hahaha....semua komen betul2 belaka yer...:) thanx...

    HANS & KAK AIDAH:
    Saya belum sempat tengok crita 'karak' tu..tapi cerita sebenar VW Kuning ni kat PLUS, Jelapang...

    CITARASA RINDUAN:
    Kereta idaman, betul. Hantu lebuhraya pun betul. Nak kenal dengan mamat naik VW kuning..huhu...tidak kot..kalau boleh biar kaler lain..ekeke

    KAKCIK:
    Dia low profile..sebab BERSIH lebih glamer dan mendapat publisiti sekarang...kuikui

    MIECYBER, EQBALZACK, SHARINGINFOZ, DINAS, BIGDADDYZ:
    Both replica and real car are cute and comel..kan...?hehe...:)

    ET:
    wahh..awak pun ada jugak..:) good..good..suka kan kumpul koleksi kereta macam ni...

    KAK NIDA:
    Hahaha..terbaik lah kak..tiba2 je bertukar warna merah yer..hehehe....

    NZA:
    Yang betul nya kat Jelapang kan...memang menyeramkan. Sebab tu tak suka drive malam2 kat area tu...

    AL LAVENDARI:
    A'ah pakngah..bila baca entri pakngah terus teringat...kuning jugak! hehe... VW memang cool, tapi rasa macam susah je nak dapat...huhu

    ILA HONEYBUNNY:
    Belikan yang replika boleh la...nak beli real car...akak sendiri pun tak tentu lepas ke tidak..kuikui

    PAPA MIFZ & KAK AINNORAINI:
    Tak dinafikan warna kuning kalau kena dengan jenis kereta nampak sporty kan..paling suka Mini kaler kuning..walla!

    ZATI:
    Itupun betul jugak..tapi kena purchase with purchase..tak ingat berapa harga dia..:)

    IMANSHAH:
    Alaaa...tak minat pulak..kalau minat, boleh geng...hee..:)

    JEBAT:
    Mau...tapi tak mampu la Jebat. Kalau mampu..why not kan..ekeke...

    ZULKBO:
    Hehehe....nasib baik cuma gambar, bukan sebarang coretan yang sensitif..ekeke..

    ReplyDelete
  18. TEH AIS GULA MADOOOOOO:
    Bukankah sudah ada tag di gambar itewww...haha...tak menahan aku dengan hang ni...adoiii...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails