About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday: Kurang ajar & kurang sopan

14 comments:

  1. huhuhu....jangan di tutup no plate kreta dia tuh. takpun bagi jer dekat oh media.... bgai depa publish kat wall

    ReplyDelete
  2. anggap je kereta tuh terlajak.. nak cepat sgt kot.

    ReplyDelete
  3. salam..
    ha ha..masaalah semasa
    pemamndu di negara kita
    :(

    ReplyDelete
  4. memang rasa geram bila berdepan situasi digambar tu

    ReplyDelete
  5. laa...komen kak azie tu same mcm en somi kak ain tau..sebijik...
    kalau dia jumpe org bawak mcm tu..itu la yg selalu dia ckp...anggap jer la dia nk cepat...sakit perut agaknye nak gi toilet...

    ReplyDelete
  6. sakit jiwa tengok camni.

    pssttt, akak ada pepatung tak magik untuk Siti Murni kat blog akak :)

    ReplyDelete
  7. ish2...

    petang tadi pun ila jumpa kereta cmne...geram tol...cm nak marah ja...hehe

    **akak,ila nak bagi akak hadiah neh...jom join 1st giveaway ila n sifu...jom la kak..hehhe

    ReplyDelete
  8. EELOBOR & HANS:
    Gambar asal, tak diedit dah di emel ke JPJ..lalala...saya tak larat sabar dah dengan queue jumper nih.

    KAK AZIE & KAK AIN:
    Sama...selalu saya ingat macam tu...sakit perut nak tercir*t agaknya...kihkih...especially kalau jenis yang suka cilok2 dan cucuk belakang kereta tu...

    QARR JALIL:
    Sabar itu kadang2 perlu...

    ZATI:
    Maybe masa sekolah dulu memang dah jenis tak reti beratur agaknya diorang ni...

    SNIFFA:
    Alasan terlajak tak boleh diterima..sebab sebelum dia potong queue tu ada simpang dalam 100meter je..ni jenis yang buat tak faham ni..

    ZULKBO:
    Masalah macam ni perlu kerjasama orang awam..bagi maklumat kpd pihak berkuasa supaya undang2 boleh dilaksanakan...saman je. dah tertulis dlm undang2..potong queue salah satu dari kesalahan trafik.

    MIECYBER:
    Yaaa...i loike! tepat sekali!

    CITARASA RINDUAN:
    Geram..bengang...tambahan pulak kalau kita yang beratur ni punya la lama nak tunggu lampu tu turn hijau..dia senang2 masuk...! haihshhhh...geram aih...

    DINAS:
    uiks..pepatung tak magik...??wah..i loike...nanti chek pi tengok naaa....

    HONEYBUNNY:
    Rasa macam nak turun kereta..pi ketuk cermin keta dia..dan bagi ceramah undang2 jalanraya kan....kans..ehehe

    tq ila for invitation, nanti akak tengok yer...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails