About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, August 4, 2011

Indeks mood merudum lagi..

Salam Ramadhan & Selamat berpuasa semua...


Dah hari ke-4 kita berpuasa..baru hari ini berkesempatan nak ucap selamat berpuasa dekat blog ni.

Refer to the above title ya...indeks mood saya merudum lagi..dalam masa beberapa hari sekejap naik dan sekejap turun...tapi semalam betul-betul menjunam. Nasib boleh control lagi kesabaran tu...kalau tak, tak pasal-pasal ada yang kena remove dari friendlist facebook tu.

Apa-apa pun, bukanlah semuanya berpunca dari fb..keadaan kesihatan sebenarnya yang sekejap ok, sekejap tak membuatkan saya sedikit murung..*sikit ker? Namun saya bersyukur, masih mampu menjalani ibadah puasa sebaik mungkin.

Blog ni pun tiada ber'entry' semenjak beberapa hari lepas...saya menyalahkan mood lagi sekali! Sungguh..! Tak ada mood untuk buat apa-apa entry....



saja nak tepek pic sendiri yang tak lawo...:(


Di kesempatan ini, saya ingin memohon ampun & maaf atas sebarang kekhilafan kepada semua pembaca blog ini sepanjang saya mencoret di sini..semoga ramadhan kali ini membawa keberkatan buat kita semua..amin.

Jumpa lagi lain entry...daaa....:-)




p/s: nak pulihkan mood dulu...

11 comments:

  1. kumpul mood lepas tu update entry selalu
    :-)

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa... n maaf zahir dan batin :)

    Akak doakan semoga mood ceria akan segera datang menjelma

    ReplyDelete
  3. napa neh akak...

    sedih ja ila baca entry neh...

    semoga mood akak kembali ceria seperti selalu ye kak...

    salam ramadhan untuk akak sekelurga...;-)

    akak cari mood ceria tau...xpa...bulan puasa neh kita kenala banyak bersabar...;_)

    ReplyDelete
  4. kenapa pulak ni..mood bulan posa ker dear..


    selamat berposa ye..

    ReplyDelete
  5. Bukan u sorang je, dik. Akak pun macam tu. Dah 4,5 hari rasa macam tu. Akak put the blame on the weather sebab ramai orang dtg klinik my sister complaining of the same thing dan period pun terganggu. Pelik kan.

    ReplyDelete
  6. sekali sekala memang camtu jadinya. layan ja tapi lepas tu senyum la balik sebab ramai lg kawan2 yg ok, yg tak ok tu sikit ja kan :)

    ReplyDelete
  7. ooo...x de moode x pe lagi. boleh berehat2....beramal ibadah, bersolat teraweh. bila ada mood nanti update jer entri. ingatkan di sebabkan penyakit angin "kus-kus". itu bahaya sket..... hihihihi

    ReplyDelete
  8. take care dear..mngkin cuaca skrg kot.,dgn site yg pnas2 lgilah terasa.

    ReplyDelete
  9. Salam Siti...

    Biasalah mood ni pun macam tayar yg sedang berpusing.. kejap di atas kejap di bawah...

    Semoga ceria selalu ye..:)

    ReplyDelete
  10. Bak kata Nida, so, once tayar dah botak, kena tukar baru ;-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails