About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday #7: Kebun Bunga







photo credit: teh ais gula madu a.k.a sugarhoney icedtea





11 comments:

  1. kebun bunga ??

    mana bunga kak..hehe

    dari jauh nampak mcm ada org ja..mesti akak kan..ehheh

    ReplyDelete
  2. jat rasa nk golek2 dr hujung ke hujung.hahaha

    ReplyDelete
  3. ILA HONEYBUNNY:
    Botanical garden...orang sini panggil 'kebun bunga'..hehe...bunga banyak...tapi dah post dalam entry lama dulu..

    DINAS:
    Pandainyer......hehe...haruss kena pandai..kalau tak pandai, malu la dok penang kan...kan...hehe...:)

    ZATI:
    Memang seronok tengok rumput lapang menghijau tu...macam nak guling2 kan...

    ReplyDelete
  4. last pegi tahun lepas kat botanical garden memang terkejut. lebih ramai "pekerja" daripada pengunjung.

    ReplyDelete
  5. salam..
    ermm..kebun je..
    mana bunganya?
    he he..

    ReplyDelete
  6. Kalau pegi sini bolehlah guling2 ala-ala Hindustan atau berpeknik ala-ala omputih. Walau macamana pun, Awas TUNGAU!! Hehehe.

    ReplyDelete
  7. so greennn..mcm padang golf la plak

    ReplyDelete
  8. sejuk mata memandang...tenangnya rasa hati...subhanallah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails