About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Sunday, October 23, 2011

Mean Machine 2011 @ Auto-City, Juru

Mean Machine 2011 event telah pun berlalu, last week 15th-16th Oct 2011. This crowd-pulling event has never failed many of visitors and photographers too....sebagai wartawan yang tidak berada di lokasi..hehe..I am about to present some of the pictures taken by Dik Na....layannnn...




From classic cars, modified cars to supercars!

Gallardo yang jangan mimpi saya boleh dapat..:-( Kalo dapat pun tak reti bawok..kahkah..

Kereta idaman saya yang entah bila baru boleh dapat! Sakit hati..I just need to pay extra RM30 for instalment untuk dapat keta ni..so sad! Suzuki buat promotion recently with attractive interest rate...haihh..Siti Murni..enough said! Bersyukur apa yang ada!

Yang ini really scares me..hehe..tak pernah missed any event..extremely modified

Owh yang ini my level..hehe...

Nak tengok siapa wartawan kat lokasi....

Nyah ko dari situ! Caitt...ape punya Perodua supporter posing kat booth Proton!


Hmmm...ni baru betul! Proton at heart! Harussss kena posing lebey kat situ kans..my adik ipaq...psst..pinjam cik kelabu nak pi meronggeng Deepavali nanti...hehe....

14 comments:

  1. Fulamak memang superb habeslah!

    Gambaq ke6 tu memang konpem takutlah..

    ReplyDelete
  2. bila vic punya masa terluang arini, plan nk melawat blog kawan2. n u r the 1st yg vic klik lps berbulan2 tk tgk dunia luar. Waiting the entry yg maybe u still typing.

    ReplyDelete
  3. DINAS ALDI:
    Heheh...gerun woo. Agaknya intentionally dia modified gitu..masuk contest Meanest Modified Car agaknya nih.

    VIC:
    Thanks Vic..the 1st one tu..appreciate it. me too..asyik tenggelam timbul..insyaallah kejap lagi blogwalking mana terdaya.

    IMANSHAH:
    Minat jugak yer...datang lah sini..every year mau dua ke tiga event yang lebih kurang sama.

    ReplyDelete
  4. Angah kata dia biasa tengok kereta yang 'scares me' tu.

    spoiler di belakangnya macam sisik jerung.

    kena tahan jpj, menjawap ler...

    ReplyDelete
  5. normally diorg yg main otoshow ni ada permit dah utk otoshow. hehe.
    ari tu mber chinese ada masuk, pakai honda city. tp gi awal sgt..so diorg tak abis setup lg. byk pic2 kete tak sempat nk snap..mklum le..gi pun drop by jap je sb ada hal.
    niway..sorry le sis..ai ter curang jap..gi posing kt R3 wakakaka..

    ReplyDelete
  6. Fuuuyooooo...... geramnya tengok kereta-kereta tu semua, terutama yang kuning n purple tu.. ni kalau dapat sure tak bawak pi kerja.. takut kena calar dengan anak murid yang jeles...hahahaa

    ReplyDelete
  7. IM:
    Kereta untuk auto-show ni rasanya memang tak akan senang-senang on the road..confirm kena saman.

    TEH AIS GULA MADU:
    tak boleh nak cedok pic banyak2..lambat benor nak upload...hehe

    BEN:
    Scary okey...jangan gelak..I memang takut tengok transformer..ekekeke

    KAK LINDA:
    yellow yang bawah sekali yer kak...

    KAK NIDA:
    Kereta kalau yang sporty + cun tu memang takut kalau nak tinggalkan kat tempat parking...ramai yang berkenan...

    NZA:
    Macam-macam stail diorang modified...

    ReplyDelete
  8. mobilnya bagus mbak...

    saya suia yang classic.
    sama suka yang punya blog..
    qiqiqiqiqi.
    <3

    ReplyDelete
  9. supercool la kete2 tu. me suka tgk je. kalau nak drive biar yg biasa2 je. hehehe... contradict kan?

    ReplyDelete
  10. RIVA'I:
    terima kasih ya..kamu suka yang classic ya..bagus2..jangan kamu yang classic udah ya..hihi..

    ANISALYA:
    cool...especially gallardo kuning tu ngan 1st pic..adoiii...tapi memang lebih baik drive yang biasa2...sebab -- hati pun senang nak tinggalkan kat tempat parking...hehe.
    thanks ya..for dropping by.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails