About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, October 26, 2011

Wordless Wednesday #9: Suci







14 comments:

  1. salam..
    ermm..ala-ala sesuci
    dalam debu nyanyian iklim
    tu erk..?

    ReplyDelete
  2. DINAS:
    Tersentuh hati melihat...sarat lagi hati merasa...

    LCA:
    the photo..it's also about loneliness..:(maybe that's why u rasa sedih...

    EELOBOR:
    hmmmmm...[saya tarik harakat lebih sikit..hehe]

    ZULKBO:
    boleh diterima..
    bila dalam kelam..baru lah sinar pada si putih tu terpancar...

    ReplyDelete
  3. cantik..ila suka putih sebab bersih....;-)

    ReplyDelete
  4. aduhh.. janganlah buat IM fikir yang 'blue' pula....

    ReplyDelete
  5. Bunga inilah yang Kak Nida buat masa thesis dulu... Andreanum.

    ReplyDelete
  6. ILA:
    tengok pada cara putih pulak..cantik, bersih..tapi susah nak handle..kan..

    IM:
    jangan fikir 'blue' ya...saya letak bunga warna putih je tu...hehe

    ALINAC:
    bunga real tu...snap kat spice garden.

    HANS:
    pujiankah?hihi...

    KAK NIDA:
    Anthurium Andreanum...betul tu kak nida..saya pun google search sebab tak tau pasal bunga ni...jugak dipanggil 'Flamingo Flower'.

    ReplyDelete
  7. DADDY:
    kool is acceptable..masa ambik pic ni memang suasana cool..hehe

    ReplyDelete
  8. lama xtgk pokok bunga nie....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails