About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Monday, November 14, 2011

11.11.11 Thanx All

11.11.11 berlalu sudah. Tiada keajaiban. Tiada kejutan. Wake up Siti Murni, do not expect for miracles, it happens only in your dream. Reality is..you're getting older. Adding another one figure to your age! Be grateful for what u have now..

Alhamdulillah...terima kasih Ya Allah..untuk umur yang Engkau berikan, untuk rezeki yang Engkau limpahkan, untuk ujian dan dugaan yang Engkau turunkan sebagai peringatan, untuk akal yang Engkau kurniakan bagi mengharungi kehidupan, untuk kasih sayang dan kebahagiaan yang Engkau anugerahkan. Sesungguhnya telah terlalu banyak yang Engkau berikan kepada kami, akan tetapi terlalu sedikit pula pengabdian kami kepadaMu.

And kalau saya terlupa berterima kasih..here it is the longgggggggggg list...

Thanks untuk bonda -- hampir menitis airmata manja saya. Siap nyanyi lagu birthday kat saya through phone tau..^_^

Thanks untuk adik perempuan saya yang naughty -- sanggup hantar chocolate moist cake di tengah malam buta..ekeke..

Thanks to adik lelaki saya yang very protective -- for the first time hadiahkan saya something, saya suka! sebab selalu guna!


Bukan mahal murah suatu pemberian jadi ukuran...tapi ingatan itu lebih bererti!

Malu pulak..tuo2 pun masih dapat hadiah!

Thanks to one of my bestie -- the very first person yang wish my birthday on 11.11.11. Saya nangis, meleleh-leleh ayaq mata baca sms dia. Every year pun dia buat saya nangis camtu! Sentimental siot!


Terima kasih..buah hati pengarang jantung (ada ka??), sahabat, rakan & teman --.yang tidak putus dengan ucapan during 11.11.11 that day..through SMS, call, fb, tweeter (pun ade), blog (so surprise..ada!)....thanx again & maaf sekiranya ada yang tak sempat dibalas.


Thanks semua! Gracias! I lep u all lah!! :)


6 comments:

  1. sama2....chewaaahh...ila tumpang jawap sebab ila terlibat..ehheh

    tarikh birthday akak n abah sempoii..11111111111111....hehe...

    syokknya dapat hadiah tu...;)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir kat hang....yg ke berapa erk.....47..?.....ahakz

    ReplyDelete
  3. Kak Azie rasa, Kak Azie wish kat FB ritu.

    Nak wish lagi kat blog lak.

    Selamat Ulangtahun. Tarikh cantik. Secantik orangnya.

    Semoga terus ceria dan bahagia. Moga ada jodohmu dalam masa terdekat nanti. Amin...

    ReplyDelete
  4. now i know kenapa kita ada beberapa persamaan, especially when it comes to our appreciation for food :-)

    Anak 11-11 rupanya!!!
    Happy Birthday, AGAIn!! :-)

    ReplyDelete
  5. ILA HONEYBUNNY:
    kirim salam uncle tau....:)

    JEBAT:
    huhu...47 hang kata kat chek noo...sampai hati...nak merajuk lah!

    KAK AZIE:
    terima kasih..panjang wish..mudah2an ya Kak Azie...termakbul doa tu..amin.

    LINDA:
    Tak semanis kak lindaaaaaa.....hehe..

    LCA:
    Kan.....yours pun banyak bermain dengan angka 1 kan...??
    thanks noo...mai Penang I belanja..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails