About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, November 29, 2011

Popular Mega Book Fair @ Straits Quay Convention Centre

Sedang berlangsung sekarang...
 Di sebalik kesibukan ke sana-sini menguruskan hal keluarga yang sedang 'darurat', sempat lagi saya menghabiskan cuti hari ahad & sempena sambutan Maal Hijrah kat sini...program 'memukat'..hehe.

Catch of the day...
"Life's Like That" written by Lydia Teh finally become mine! Dah berbulan dok aim buku ni..after discount dapat la buku ni dengan harga RM 22-00. "Essential Cat" tu for Dik Na...murah jugak, price after less 30% discount RM 18-00 only.

For information, Popular sedang mengadakan Mega Book Fair bertempat di Straits Quay Convention Centre, Level 6, Seri Tanjung Pinang where patrons would be able to enjoy up to 70% discount on selected titles. Sempat lagi kalau nak pegi ye tuan-tuan & puan-puan sebab book fair ni hanya akan berakhir on 4th December 2011.


P/s: semalam pulak plan nak "memukat" winter wears..tapi tak menjadi..mahal giler..harus kena survey lagi. Masa dah semakin suntuk..another 2 weeks je sebelum flying abroad...^_^

8 comments:

  1. Nak pi mana? Nak itot? Hehehe..

    Nanti boh gambaq naa, akak nak tenot, tumpang seronot orang pi melancong :D

    Tiba2 plak pelat.

    ReplyDelete
  2. wow bestnya....

    nk p melancong ek??? bestnya...mesti tmpt sejuk tu.....

    ReplyDelete
  3. flying???

    akak nak p mana neh...tak tertarik dah tgksal buku dengar akak kata nak flying2 neh..hheheh

    ole2...hahha

    ReplyDelete
  4. SITI ni memang tau. Tahun lepas pun camnih gak, nak pi melancung, tapi suka buat surprise...!

    Kali ni ke mana plak?

    Musim sejuk ujung tahun saing dgn musim Krismas! Wahhh ada harapan main salji!

    ReplyDelete
  5. sy tak suka pi popular krn byk buku cina..pi MPH lagi best...huhuhuhuhh

    ReplyDelete
  6. wak dah lama X beli buku naaa... eeeeE wak dh datang nii nak komen komennnnn.....

    ReplyDelete
  7. DINAS:
    Insyaallah..awal tahun baru lepas balik 'over the sea' chek bubuh gambaq2 tu na...*pi pun belum..ekeke.

    NZA:
    Ya kak..tempat sejuk bawah 10c..tu yang banyak kena prepare tu.

    ILA:
    Ya ila..now everyone can fly! muahaha....destinasi dirahsiakan..balik nanti baru cherita naa...

    KAK AZIE:
    Harusssss la kena surprise...kak azie boleh ingat noo..tahun lepas pun chek buat perangai yang sama...
    kali ni nak pi main salji sebab tahun lepas ambik angin sejuk ja...

    SAHROM:
    Betul2...popular banyak buku bahasa cina. MPH best jugak sebab banyak buku agama. Tapi paling suka pi BORDERS.

    WAK GELAS:
    Thank mai komen..nanti chek terjah sana pulak.
    Ambik peluang ni pi la beli buku...

    ReplyDelete
  8. semua tempat, kan?? if tak silap, tradisi KLCC, christmas tree dari Concorse all the way sampai 4th floor...gila tinggi!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails