About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, November 30, 2011

Wordless Wednesday #12: X'mas deco around Penang


8 comments:

  1. smlm kak ain gi sogo pun dah byk deco untuk xmas ni...meriah betul...

    ReplyDelete
  2. Dah lama akak tak keluar KL, duduk rumah ja. Belum tengok lagi xmas deco sekitar KL. Tapi yang pasti gambar tu cantik.

    ReplyDelete
  3. ohhh lupa....


    esok dah nak masuk bulan 12 la..heheheh..suka2...;-)

    ReplyDelete
  4. Salam Siti

    Kalau pokok tu letak depan rumah + dihias lampu lip lap, mesti ceria kan...hehe

    ReplyDelete
  5. KAK AIN:
    Masa ni kalau jalan2 kat mall seronok kan..tengok deco yg meriah...

    KAK AIDAH:
    thanks kak aidah..apa tunggu lagi..moh ler kita me'round' ke mall-mall yang berdekatan..

    DINAS:
    A'ah kak Dinas..kat Straits Quay..ni program celah-celah 'memukat' kat book fair hari tu lah..hehe

    SHARINGINFOZ:
    rata-rata shopping mall dah siap deko krismas ni..nak menarik pengunjung kan..

    ILA:
    Ya la ila...winter to come! Boleh la feeling2 christmas winter kat mall tu..

    KAK NIDA:
    Salam kak nida..
    boleh kot kan kak...saja2 letak buat hiasan tanpa sebarang niat...kita kan 1Malaysia.

    ReplyDelete
  6. hairan kan siti murni, time raya dia.. pasti besor2 punya promote..
    adehhhhhhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails