About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, February 8, 2012

Wordless Wednesday #15: Sunset @ BORR


12 comments:

  1. IZNI:

    Butterworth Outer Ring Road..R&R Bagan Ajam..more specifically. Tempat yang sangat cantik untuk menikmati waktu senja...

    ReplyDelete
  2. Haaa sapa entah dah berapa kali nak snap gambaq sunset kat sini tapi tak dapat2, asyik hujaaaannn ja bila dia nak snap..sapa entah..

    Cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. DINAS:

      t.kasih kak dinas ku sayang...lain kali bawak lah chek..mesti tak hujan...kikiki.

      Delete
  3. Indah....pandai siti snap gambar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK NZA:

      T.kasih kak..tapi kan...nak bagi tau kan..bukan siti yang snap foto ni...tu haa...dah siap label nick name adik tu ha...hehehe...tapi during this shot memang siti ada skali kat situ..kasi moral support..cantik kan..:)

      Delete
  4. Replies
    1. BITT:

      entah kenapa dari dulu suka tengok sunset..cantik kan..:)

      Delete
  5. Sangat cantik. Kadang2 nampak macam obersi pulak. Kat mana2 saja bumi Allah ini sangat indah. Macamanalah syurga agaknya. Subhanallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK AIDAH:

      tapi sedih jugak kak..bumi Allah yang indah ni banyak yang dah dicemar manusia..*ecece..macam mesej bumi hijau pulak.

      Delete
  6. macam besttt ja tempat neh akak.....tertarik menarik nak g..ehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ila,

      tempat makan nya biasa2 saja..kalau org luar datang sini mesti kena 'katok' kaw2 dgn price yg mahal. so, klu datang sini..pandai2 pilih gerai. as for akak..suka datang sini sebab akak suka tengok sunset..tengok night lights..sorang2 pun jadi keja tau...hehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails