About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, February 29, 2012

Wordless Wednesday #17: Mak bulus yang gebus




23 comments:

  1. Kucing kat Turki ka? Sangat gebus. Kalau dapat peluk ni besstt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      ya kak...dia tengah on heat tu..baru kami pakat2 nak sentuh dia dah menyeringai..geram tgk kegevuan dia.

      Delete
  2. assalamualaikum

    kucing nie awk snap kat turki ke?? tgk backgroundnya mcm kat cane la

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmsalam, sahrom..

      ye, snap masa kat turki hari tu. kucing jalanan banyak yang gebu2 macam ni, tapi yang ini sangat menarik hati.

      Delete
  3. kucing turki...bukan kucing parsi kann...ehehhehe geramnnyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bitt,

      a'ah tak sama tu...persian muka kepek..hehe..sini pun ada flat face tu..maybe dah kacuk kot...geram kan...?

      Delete
  4. mmg gebuzzzz.....geram je tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nza,

      macam tu jugak la kami semua pakat geram kat si gebu ni...

      Delete
  5. Salam Yong,
    he he kucin Turki memang jinak-jinak kucin. Dah baca entry akak pasal Freelance, kucin kampong kat Balck Sea yg tak bertuan tapi asyik lepak kat rumah kampong suami? Musim dingin dia memang gebus! Ehh ropa dia pun sama cam kucin kat ataih nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moh Kembara,

      salam yong halima..

      belom bace lagi yong..tkpe..later i pi baca noo..:) dah la jinak..gebus tu yg tk tahan tu..geram macam nak kidnap bawak balik je...hehehe

      Delete
  6. Ala tomei! Tengok dia teringat kat Milo pulak, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas..

      betapa besarnya pengaruh milo dalam kehidupan kita...kan. seriously, masa buat entry ni memang teringat milo kak aidah tu..cuma warna bulus je tak sama..tahap gebus memang sama dah tu...

      Delete
  7. ni kalau di goreng pun sedap...yham2...hehe

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Zati,

      geram sampai tahap nak geget2 yer...

      Delete
  9. kucen turki mesti x paham kan if kita tegur dlm bahasa melayu..

    " ai kucen, nak ikan??? "..mesti dia wat muka blurkan...jgn marah dia sbb dia paham bahasa turki jek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sufatihanur,

      Agaknya la..patut la kucen2 kat sana macam lari2 je ngan we all..ada la sekor dua yg jinak sangat...hehe....bijak..bijak!

      Delete
  10. Hi Siti, kuching tu nanti burong nak ambush, ke tidur?
    Very nice gambar. Cute cat too.
    You have a nice day, keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle Lee,

      Hi uncle...
      that kucing betina are waiting for kucing jantan..she's currently on-heat. definitely..cute...

      Delete
  11. comeiiinya...

    dia tunggu sapa tu kak..hehehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails