About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, March 21, 2012

Wordless Wednesday #20: 5yrs with 'Driving Possibilities'











17 comments:

  1. Amboi, comey sungguh keta warna pink tuh!

    Err betoi ka pink, kadang2 di luaq warna lain tapi dalam gambaq lain jadinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Dinas,

      yup..rite..it's pink! tuan dia suka kaler pink kak dinas oi..nak buat lagu mana..hehe...tq kak dinas..ni la adik "cik bee hitam manis"...

      Delete
  2. Replies
    1. Teh Ais Gula Madu,

      u love fink sampai damn no...haha...bila nak tukar kaler lagi..?

      Delete
  3. hmmm... nnt nk tumpang bleh..?? kete awk kn.. plssss...


    erk... tb2.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zulhilmi..

      nak tumpang kena tanya tuan dan puan punya si pink ni lah..saya bukan owner...hehe..

      Delete
  4. fuh complete semua.blum tgk dlm lg 2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zati,

      nanti nak buat wordless wednesday interior keta pink tu pulak..hehe..
      yang tu kalau jat tengok..rasanya nak masuk keta dia pun takot2 kot..huhu...

      Delete
  5. pehhh.....HENSEM giler keta...berapa buleh lari...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. keta takde kaki..cmne nk lari...

      Delete
    2. Jebat,

      keta hensem, puan keta comei kot noo..hehe..

      Delete
  6. warna kereta tu cun sesangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nida,

      kalau puan kereta tau ni mesti kembang kempis hidung dia..hehe

      Delete
  7. Akak dah lama berkenan ngan kete ni. Kete sapekah yang bertuah itu agaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      kereta yang akak berkenan ni kepunyaan Teh Ais Gula Madu, my only sister and merangkap photographer sambilan di Sister's Little Diary Inc. ..ngeh2..:D

      Delete
  8. comeynya kereta awak... warna pink pulak tuuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izni,

      Bukan kereta chek..kereta adik chek ni...peminat pink tegar.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails