About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Monday, April 2, 2012

Auto-Show @ Penang Times Square

Just want to share a few photos taken during Auto-Show held on last weekend, 31st March 2012 at Penang Times Square.



Tak dapat memberikan sebarang liputan mahupun informasi lebih lanjut..oohh gosh sungguh tak best tak dapat membebel kat blog like I always do..hurm..chek tak berada di lokasi pada hari kejadian. Hanya sempat pass-by.

Simple but ganas...

My sis and hubby beliau adalah wartawan lokasi. Depa berdua sangat teruja tengok kereta-kereta yang dah di modified sehingga langsung tak bagi apa-apa details pasai event ni..kejam kan..depa ingat chek pusat sumber bergerak...semua boleh tau....


Uols layan gambar saja lah nooo..

Level bangsawan macam I layan hat ni saja...buleh...??haha....


Kenari from hell kah...?? Bertanduk bagai..

Girlish and looks pinky...macam 'Teh Ais Gula Madu's Pinky punya interior..

No way cik bee will be convert this way..


Tak mau cakap banyak....I paling suka the white nissan silvia above. Sangat gorgeous kan uols. I kata kat my little hero...adik bongsu I tu lah.. "hang make sure when the times come..if hang beli yang ni..bagi I dok sebelah hang nooh...jangan gatai bagi awek dok seat tu okeh....!". Haha...sesunggohnya I kakak yang kejam tak ijin adik nya ada awek....

Suzuki Swift - interior
Sekian melaporkan bukan dari lokasi kejadian.

 

18 comments:

  1. Kakcik agak 'geli' tengok kereta yang pasang bulu2 tu... rasa macam kena geletek je! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik,

      memang 'geli' kalau dipegang...kebanyakan yang pasang bulu tu kat dashboard sebab nak jaga dari dimakan panas..kata nyer la kakcik..:)

      Delete
  2. Mak aih depa modify sakan keta! Hat ada tanduk pun ada, yg berbulu2 pun ada, kahkahkah! Tu la kan, ikut minat & kecenderungan masing2 dalam menghias keta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      Kalau ikut kita memang tak sanggup kan..chek sendiri suka kereta standard..bukan apa macam si Pinky adik tu..buat skirt bagai nak redah jalan mana pun susah...tapi like u said sis..depends pada minat & kecenderungan masing2.

      Delete
  3. perg... best betul... sampai bila show tuh...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izni,

      Dah habis dah..mesti sabtu & ahad lepas. Selalu pun 2 hari saja.

      Delete
  4. Pehhhhh...kalau lah keta den berlampu bagai mcm tu....sure hensem jalan2 dlm kampung di waktu malam.....ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jebat,

      Bagus jugak idea hang tu...terang benderang sikit jalan2 dalam kampung tu...tu pun dah kira berbakti tau...hikhik

      Delete
  5. assalamualaikum

    saya suka yang myvi tue..awesomelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sahrom,

      wkmsalam...

      myvi tu tak nampak 'evil' sangat macam kenari warna merah tu..

      Delete
  6. wooo..dah lama ta mai blog ni,dah semakin best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shazruls,

      Dah lama tak nampak entri....apa cerita..?
      thanks..mai la selalu2..hehe.

      Delete
  7. Replies
    1. Chik Na,

      Ada sesetengahnya tu ditaja kedai aksesori kereta..sakan kan..

      Delete
  8. Kalau anak akak Arif nampak ni, mesti tiap hari ajak pergi tengok. Tapi jauh sangat Penang tu. Tunggulah dia sampai KL dulu. Akak kalau ada kereta camtu, lagi silau mata akak driving. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      geram tau dengan lampu2 tu..ndak2 spesis yang datang laju je dari belakang then cucuk2 kita...

      Delete
  9. wahhhhh...

    ila terasa nak makeup kereta ila pinky2 semua la..cantik la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ila,

      Sila..sila....dah modified sikit, nanti kemaruk nak modified itu ini lagi tau....sebab tu akak suka maintain standard je.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails