About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Monday, April 23, 2012

Workload issue!

Baru nak relax sat...bos pulak fax surat LHDN. "Siti, please take action". Nota beliau di bahagian bawah surat! 

Hmmm...suka! Since last saturday, workload tak banyak. Buat kerja pun flexi je...ala santai gitu. Ini bermakna, I would spent my day tomorrow just to go thru, edit some purchaser's list from our database! Sediakan spek mata and get ready for eye irritation!!


'Workload' is quite a sensitive issues nowadays..kat my workplace lah ceritanya ni. Ada ka..some people say I tak buat kerja?? But nevermind, they're forgiven anyway but not forgotten. For their words! Forgive, sebab not every people able to understand others nature of job. Ada masanya Department A akan sibuk sampai ke malam almost everyday and nobody would be able help...technical kan. Dan ada masanya Department B would be skipping their lunch without anybody offering to buy anything to munch! So, it's fair and square situation kan....everyone is the same...we are all makan gaji and not 'tauke'.

I pun tak mintak agar setiap kerja I tu difahami oleh mana-mana pihak. Because I do almost every scope of job here depends on boss instruction. But it doesnt mean, kalau I tak ada kerja at the moment, I just have to tompang dagu atas meja and not looking at my lappy or peek at my FB...kan..kan...or you would rather like to see me sms-ing or whatsapp-ing thru my mobile?? Or maybe I could read some novels...or finished up my monthly magazines yang berlungguk tu. Macam tu kira 'buat kerja' kan...janji I tak on lappy dan asyik mengadap FB....!! Owh..come on...luaskan pemikiran anda....!

Esok nak tulis kat white-board besau-besau dengan marker kaler biru --

"Dear All Staff,

Even if you all tak ada kerja nak buat...sila buat-buat busy. 
If not, people would say, u all are NOT WORKING!"

Haha...boleh?! Now, I love making fun of 'their stupid jokes'!!! Seriously this entry are more on 'luahan hati'....

5 comments:

  1. hehehehehe... luahan hati yang bagus sekali...

    ReplyDelete
  2. Luahan hati yang sangat familiar bagi akak masa husband akak belum retire dulu. Akak hanya jadi listener saja. Tapi amat simpati pada senasib dgnnya.

    ReplyDelete
  3. samo la...tengah worload jugak nih...poning...huhu

    ReplyDelete
  4. Ini kira curahat la ni eh, hehe. Nak menuduh memang senang kan, mulut takdak insurans gitu. Kita tau apa yg kita buat & yg lebih penting lagi, Dia tau. Kan :)

    ReplyDelete
  5. Memang susah nak puaskan hati semua orang, yg penting Siti buat je kerja Siti.. pedulikan apa org nak cakap (tp sakit juga hati kan????)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails