About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, May 17, 2012

Awan Nano di Queensbay Mall

Hari senin hari tu kan..ala..hari yang kami masih mood cuti-cuti tu kan...Kan ke ahkak-ahkak berdua pergi merayap. Jelajah jugak Queensbay Mall di tengahari senin yang damai lagi harmoni itu. Lepak coffee, baca majalah kat Borders dan membeli belah sebentar kat Daiso. Dekat-dekat pukul 4 baru la nak gerak balik.

Konon-kononnya balik dari 'key-ell' weekend tu nak rehat-rehat santai je kat umah, tapi kalau dah dasar suka merayap tu memang tak dapek den nolong....

Dah merayap, kalau tak membeli memang tak sah la kan...rembat jugak sepasang sandal vincci. Rabak lagi purse tu.......huhu...

Berazam weekend ni tak mau pi mana-mana...entahkan boleh, entahkan tidak.


Sticker keta tak menahan! Puas ahkak-ahkak berdua gelak kaw-kaw...jahat kan! At least, dia ade...ko ade??haha...awan nano lagi!

Rasa macam nak masuk balik dalam Queensbay tu...mana tau benaran ada si Hafiz Awan Nani Nano kat situ...hehehe


Update progress project "growing grass head":


Day 10th: 11/05/2012. Bilangan rambut semakin bertambah. Air takung kat bawah tu cepat je kering.






16 comments:

  1. Mana tahu - enatah betul itu kereta Hafis penyanyi tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakcik,

      kalau si hafiz penyanyi tu, confirm-confirm dah selamat masuk parking vip..ni mesti peminat tegar dia ni.

      Delete
  2. Bersemangat betul menyokong si Hafiz gamaknya. Makin cumillah budak botak tu. Dah panjang rambut nanti beli riben kasi ikat cantik2 ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      Kalau dah nama peminat tegar tu apa pun boleh jadi, kan.
      sekarang tak boleh nak ikat lagi..makin berserabai lak saya tengok..hehe

      Delete
  3. peminat tegar Hafiz tuh..hehe

    oh rambut pacak yer...boleh panjang sampai mana ek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papa Mifz,

      rasanya la..memang hafiz punya 'kipas susah mati' ni.

      entah la panjang mana..sama2 kita tungguuuu....

      Delete
  4. eh eh...ada rambut la...mana beli tu kak...nak beli jugak..hehhehe

    sempoii la..vinci ada offer eh akak...sini xdk vinci...sadiss toi.wakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ila,

      cuba cari kat kedai2 souvenir, ini pun adik akak yang belikan, as a gift.

      hari tu gi vincci kat klcc...tapi takde yang berkenan di hati, sudahnya balik ke penang jugak beli.

      Delete
  5. salam

    kali terakhir pegi queensbay mall rasanya 4 tahun sudah masa holiday di penang,

    tu ok lagi dia tampal sticker tu, kat tempat bapak ni tepi hutan, ada sebiji proton lama kaler biru dia tampal sticker besar kat cermin belakang "kembalilah janda ku" hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki,

      salam..hehe..kelakar jugak sticker tu..."kembalilah jandaku"..ada jugak orang yang lepas laku letak sticker macam ni..hmm..ini jenis daring dan memang tak kisah jadi perhatian.

      datanglah holiday ke penang lagi..dah banyak perubahan dalam 4thn tu..pesisir pantai ditambak pun kian bercambah.

      Delete
  6. Salam Siti,
    sapa Hafiz tu weh?
    Bape lama jangka hayat si botak ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yong Halima,

      salam..
      Hafiz tu retis baru, yong..yang menang Akademi Fantasi season 7 tu..eh..yer eh..ingat2 lupa dah. Awan Nano tu lagu femes si Hafiz tu lah.

      Entah la yong, tak pasti la berapa jangkahayat dia...nak tunggu & lihat dulu..

      Delete
  7. Amboi, mesti peminat tegar tu, kehkeh..

    Betoi la, akak pun sama, kalau dah jenis suka merayap, tak berani nak "berazam" nak duduk rumah, wakakak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      chek pun suspek gitu lah! Ni musti kes peminat tegar nih! Paling tidak pun muka owner mesti iras2 hafiz awan nano gitu! ahaks.

      kan..ni dok nampak gaya macam nak kena pi SP pulak ahad ni..adoi laa..letih chek!

      Delete
  8. haha...kalau jumpa hafiz..akak nak potong2 rambut kembangnya tu...tak suka..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kamsiah,

      hehe..sekarang rasanya hafiz dah takde rambut ala afro lagi dah. kalau tak silap dah macam di 'dendan' dan diikat rapi...kemas la sikit berbanding dalam clip awan nano tu...hehe.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails