About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Monday, May 28, 2012

Lamaranmu kuterima..

Assalammualaikum...

Dear diaries and diaries' readers...halu..halu..haluuu!! Uwaaaah..I'm so missing of u. Just a few days away but feels like ages separated away.....hehe...tolong jangan di'spoil'kan kegumbiraan ini yaa...:-)

Been very busy with daily life routine...and news and news..and news! Too many of them until I lost in my own world of day-dreaming and imagination. And been pressured all the way too..hidup mana yang tidak ada cabarannya kan..family, friends, work yang terkadang menekan kita secara indirectly. Health vise, alhamdulillah, getting better.

Despite of all kepayahan and kesakitan, Allah memberikan rahmatNya for me..alhamdulillah. Another good news which I've been waiting all this years....


Lamaran dari nya telah pun I terima last few days. It's about time for me to get back on track. Melupakan semua yang pahit, melalui cabaran baru, mengisi ruang yang telah lama kosong, mengasah kembali otak yang dah lama diam bermanja. Alhamdulillah..I kira ini juga adalah rezeki dari-Nya..buat kami berdua..adik beradik! That's double happiness kan..*masih menanti berita untuk triple happiness pula..

Doakan permulaan sebuah cabaran dan kehidupan baru ini dipermudahkan oleh-Nya. Amin.



p/s: Encik Petronas tak ada di sisi untuk berkongsi berita gumbira ini...huhu. Should I say happy news sedangkan mintak izin beliau pun tidak....??*haruskah? Noe...I know him, it would never make him unhappy! He prefer seeing me to be a better person.........



 

14 comments:

  1. ASSALAMUALAIKUM SITI..

    awk sambung degree ke masters? bukan mudah nak bergelar pelajar setelah bertahun2 meninggalkannya kan..all d best 4 u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam, Sahrom..

      sambung degree, social science. Dulu sempat buat setakat Dip. saja. Yup, bukan mudah..nak set-kan fizikal & mental semula..memang satu cabaran. terima kasih sahrom.

      Delete
  2. pjj yer..tahniah, moga berjaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tihara,

      A'ah kak tiha..PJJ. terima kasih. :)

      Delete
  3. Jangan lupa lambai lambai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zeq,

      Lambai pun awak tak nampak..huhu

      Delete
  4. Selamat menjadi pelajar balik ya, dik. Akak rasa best jugak buat further ni. Macam feeling otai sikit dari budak hijau lepasan SPM tu. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      T.kasih kak..excited ni..tapi nervous jugak pada masa yang sama...menunggu orientasi nanti...adehh..harap2 takde la orientasi macam spm leavers masuk U tu...scary rasa nak harung lagi sekali.

      Delete
  5. tahniah..dan selamat belajar bersungguh-sungguh :D. Tgk tajuk tadi buat Chik Na teruja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chik Na,

      thanks chik na. Tajuk suspen..tak menahan..hehe...mudah2an bersungguh-sungguh la nanti..harap2 tak la bosan...amin.

      Delete
  6. tahniah dan syabas .. you can do it !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakngah,

      terima kasih daun keladi...

      Delete
  7. congrat...jeles ni
    sy dh 3 kali try ta dpt-dpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shazrul,

      thanks. :)
      takpe..jangan give-up..cuba lagi. insyaallah..one day ada rezeki awak.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails