About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, May 16, 2012

Wordless Wednesday #25: Hotel Penaga













22 comments:

  1. Betul2 sehati sejiwa dengan Cikgu Dinas Aldi ya? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik,

      Itu lah..sangat-sangat kebetulan :) citarasa kami hampir sama kot..saya pulak terlepas baca entry hotel penaga kat blog kak dinas, sampai la dia bagitau semalam..:)

      Delete
    2. Fewit! Cek tumpang menyibuk kat komen Kakcik nih, hehehe! Sehati sejiwa, nak buat camana. Nama pun sama2 orang Penang, kehkeh!

      Delete
    3. Kak Dinas,

      satu hari kita kena jumpa jugak wahai kakak! :) dah la satu negeri kan....

      Delete
    4. Insyaallah, tah2 dah pernah terjumpa cuma tak kenal ja kan, hehehe..

      Delete
    5. yalah kak dinas,

      silap2 dah pernah bertembung, cuma tak kenal exactly macammana la rupanya kakak ku sorang nih...insyaallah nooh..

      Delete
  2. Replies
    1. Hanim,

      harus best...hotel mahal kan..:)
      thanks singgah komen.

      Delete
  3. assalamuailakum..

    mcm kat seri malaysia kepala batas tue la... hihihihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sahrom,

      wkmsalam..
      amboi..seri malaysia sokmo..kita tahu lah awak pernah kursus situ..kan..kan...hehe :)

      Delete
  4. Amboih, ada Jaguar dari Pahang depan tuh, kihkih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      Itu penambah seri tu..hehe...kena ja dengan scene :)

      Delete
  5. Eh macam de ja vu lah. Baru akak tengok kat rumah Dinas gambaq ni. Macam berjanji pulak. Cantik betul hotel tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      Itu la chek dok kata tu...sehati sejiwa pulak kami berdua..macam berjanji kan.

      heritage boutique hotel..kalau tak cantik, memang saja sangat la kan. tengok landscape garden dia pun dah teruja kak, walaupun kecik comel saja saiz nya.

      Delete
  6. Replies
    1. Papa Mifz,

      Boleh dikatakan baru la..sebab baru dibuka awal tahun lepas kalau tak silap.

      Delete
  7. baru smlm tgk kt blog kwn......rasa mcm menarik lak tgk hotel nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nza,

      Mau tak menarik kak oi..rate dia pun menarik. Dan saya tengok progress kerja2 menyiapkan exterior dan interior hotel ni, memang teliti...susah tu nak kekalkan warisan.

      Delete
  8. Kak Nida lebih tertarik pd beca tu.. tiba2 terbayang macam nak naik beca kat Melaka.. kalau dulu tak heran pun..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nida,

      Hehe...dah snap beberapa keping gambar, tiba-tiba ada adegan beca...dan2 kami capai henfon dan tab masing2...nasib baik dapat scene beca tu..hehe.

      Lama tak naik beca, rasanya dah mahal sekarang ni..lain kali nak bajet macam pelancong, nak hire beca pusing georgetown sambil bawak SLR...:)

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails