About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, June 20, 2012

Wordless Wednesday #29: Last update project Grasshead












14 comments:

  1. Replies
    1. Kakcik@ella,

      tq..tapi dah tak comel sebab rambut/rumput tu dah berserabut..huhu.

      Delete
  2. Hehehe... Cute! Bila nak gi trim rambut tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deru Ombak,

      tak sempat nak trim..habis rambut dia kering..bertukar jadi blonde gitu! ahaks..

      Delete
  3. Salam, lalang spesie apa ni Siti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yong Halima,

      rumput ni yong..tumbuh atas kepala budak botak tu..tiap2 hari siram air baru 'rambut' dia tumbuh subur...

      Delete
  4. Cute walaupun rambut serabut. Tensyen banyak keje agaknya. Mana taknya, 24 jam menghadap keje Murni kat meja tu. Tidur pun tak. Kihkihkih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      Hayat dia tak lama...abis semua rambut dia bertukar kuning. badan pun dah dehydrate...kering. Gara2 cuti hari tu la, takde orang tolong siram & top-up air...tak sempat nak ikat rambut dia buat ala2 pony tail! huhu

      Delete
  5. Apa ke benda tu....pelik plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jebat,

      ini namanya 'growing grasshead'. kena siram kepala dia dengan air & takung sikit air dalam bekas tu, baru boleh tumbuh rumput atas kepala dia tu.

      Delete
  6. Cumel nya sis. Badan nya diperbuat daripada apa tu? Nampak macam unik semacam. Boleh buat design baru toy kat pasaran ni sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seri,

      Badan dia tu penuh seed, dibalut dengan sejenis kain, macam kain kasa tu..jarang..so that, air yang kita siram tu boleh masuk kena biji benih rumput tu. lebih kepada perhiasan..for fun..:-)

      Delete
  7. Nasib baik tak dok depan mata, kalau tidak akak dah pegang gunting dah nih nak potong "rambut" dia tu, kehkehkeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      Terlambat dah kak dinas nak potong...rambut dia semua dah bantut, kering..bertukar jadi blonde..hehe. dah tak sesubur dulu dah...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails