About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, July 31, 2012

Dia menyampah kat Siti Murni ka Siti Murni menyampah kat dia...??


Tak tau lah blog siapa. 

Yang pastinya dia menyampah sungguh dengan Siti Murni.

Ahkak sentap yaa uols....tatkala melintasi blog berkenaan yang telah terbiar sepi. Apa ke hea la dia benci sangat dengan Siti Murni..? Siti Murni buat dosa apa la kat dia agaknya....




Is it me..? Siti Murni lain kot nooo...macam lah kita sorang saja nama Siti Murni kannnnn....

Tak kesah la Siti Murni mana sekalipun...I apologize for any mistakes made. Manusia mana tak buat silap. Tidak ada yang sempurna, pasti ada kekhilafan di mana-mana. Ampun banyak-banyak naa...


p/s: Alhamdulillah dah dapat recover balik fail-fail yang hilang pagi tadi. And now, dalam proses mem'back-up', takut kejadian yang sama berulang lagi. Pakcik nak balik dah...yeay!





17 comments:

  1. Kita think positive k... dia tak maksudkan u tu, dia maksudkan minyak masak cap sri murni... tapi tetaip siti. ekekkekekek

    ReplyDelete
  2. setuju dengan komen v.i.c..
    mungkin minyak masak cap sri murni tu
    jadi masalah besaq pada dia..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana,

      kesian minyak masak yang tak berdosa itu...:p

      Delete
  3. elehhhh.... macam nama sis sorang je la siti murni... hehehe

    ala... i baru nak berkabung pasal fail2 yang hilang tadi... baru nak suruh orang penang rakam teriak tangis sis.... ihihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syima,

      hehe..entah nya..macam la nama dia sorang Siti Murni kannnn...;p

      anyway, nama siti murni ni agak rare lah..tak ramai nama sama macam ni. takdan berkabung..semua sempat rescue!

      Delete
  4. Kaciwa bunyinya tu siap ada pengganti dah, amboih..

    Akak pun awal pagi tadi tak bleh sign in masuk blog sendiri, pucat sungguh.

    Yeh yeh pakcik nak balik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      Nasib baik la dah boleh log-in kannn...kalau tak lagi sorang meraung kat penang ni..hehe....:D

      nama ja nak balik hari ni...senyap sepi lagi...entah bila flight dia. dah balik nanti, jetlag lagi..mau la senyap dulu sehari dua...hmm..sekeh baru tau!

      Delete
  5. Alaaa...sorang jer mencik...kawan2 lain sayang....mana lebih penting.....ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jebat,

      Yaaa...tepat sekali. kalau betul sekalipun...appreciate lah orang yang menyukai dan menyayangi kita....pandainyer jebat.....:-)

      Delete
  6. ekh nape tetiba....dia benci siti murni lain kot...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fatiha,

      mungkin la siti murni lain...saja ja i ni nak sentap2 sendiri..hehe

      Delete
  7. Adakah dia buat blog semata-mata untuk menyatakan isi hatinya yang satu itu sahaja? hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik,

      Heran saya...siap buat tajuk blog tu. entri nya ada dua saja. Betul-betul protes ni..

      Delete
  8. Agaknya Pak cik tu tak tahan lagi, asik tersedak time makan. Kihkihkih. Eloklah tu balik sini, dah dekat nak raya ni.
    Agaknya siti murni yang lain tu. Buat tak tahu ja. Lepas ni pakcik ada, tak mo stress lagi naa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      Dia kira dia punya tersedak, saya pun 'mengkelan' ni dia tak ingat pun..huhu.

      tak stress kak...alhamdulillah, emosi terkawal. :-)

      Delete
  9. ish ish ish ada gak blog cenggitu...tapi sah2 la siti murni lain tuh...so far there;s nothing wrong with this sitimurni blogspot ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails