About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, July 31, 2012

Everything has gone!


Everything has gone! I sedih ya uols....sedih ni...tolong la jangan gelak. Semuanya telah hilang....tiada ertinya lagi...:-(

U all ingat apa yang hilang....???

Huhuhu....semuanya...! Semua report, paperwork office, personal documents, mp3 lagu sentimental, gambaq-gambaq boypren...semuanya telah hilang dari lappy! Uwaaa....rasa nak meraung bagi satu Penang bergegaq tau! Paling sayang sekali gambar-gambar masa trip Hong Kong, Langkawi, Genting, Turkey, KK, Perlis, Kedah..semua abis. Punah impian I nak memenuhkan album. Kononnya merancang-rancang nak print batch by batch lah...sekarang dah takdo makno eh. Dah la tu, baru je habis download lagu-lagu abang Maher Zain last nite! Tak sempat nak burn into CD. Hancur hatiku berkecai-kecai!

Entah apa masalah lappy ni. Nak kata virus, boleh kata every week buat scanning. Semalam guna okey je. Suddenly pagi ni, bila login user account, keluar error message problem registry, ke local profile setting ape entah. I kalau baca error message ni tetiba je jadi tak paham bahase...ibarat baca bahase jerman gitu! Lepas dua kali restart, dan cuba tukar setting desktop, semuanya tak berjaya, maka jalan terakhirnya, pasrah saja lah!

Now, login through user account dik Na. Ada hikmahnya jugak I belum start buat assignment. Kalau tak double bonanza raungan tu sampai Kedah & Perak la pulak gayanya!


Gambar penghias entry. Gambar-gambar yang tunggu nak published kat blog punah sudah!


p/s: of all those bad things happen today, there's still a thing or two that make my day! Hari ni 31st July kannnnnnnnnn.......maknanya esok....jeng jeng jeng......

3 comments:

  1. oowhhhh gambar berjalan2 tu yg sadis... tak pe lahh... nnt p jalan2 lagi...

    esok ada apa??

    ReplyDelete
  2. kesian..tak dapek nak nolong..
    sabar je la...

    ReplyDelete
  3. Syima,

    Alhamdulillah, dapat restore balik file2 yg hilang. now tengah back-up. serik sudah! esok pakcik petronas balik dari yokohama...insyaallah...! :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails