About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, July 25, 2012

Wordless Wednesday #32: Sup terbaek 'Pulau Mutiara'









12 comments:

  1. Dia berniaga di 'tengah jalan' ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakcik,

      hehe....betul2 tepi jalan, Penang Road. Dekat dengan Cititel.

      Delete
  2. Replies
    1. diana,

      ye, mamak. kena cuba dulu baru tau best ke tak...

      Delete
  3. Replies
    1. Liza,

      insyaallah...suatu hari..ada rezeki.

      Delete
  4. Kadang2 yang sempoi ni lah yang best. Tapi nak kena tahu cari dulu lah. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      Yang ni memang terbaek, sempoi n superb pada selera saya. Lagi satu sup dekat padang brown, sup mamak jugak ada...hehehe.kalau tak tau cari, saya sudi jadi pemandu pelancong untuk akak n family...insyallah..:-) jangan risau, akak punya pasal FOC je...hehe..

      Delete
  5. Replies
    1. Kak Dini,

      Alahai kak..jauh kan...takpe..ade rezeki, mai cuti2 sini, okes....:-)

      Delete
  6. Ni kalau makan dengan roti benggali nih....perrrgghhhh!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shasha,

      haaa...tau takpa...kena dengan roti benggali..memang meletopppss..!

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails