About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, August 1, 2012

Wordless Wednesday #33: Little Girl & Water Buffalo in Vietnam







source:
http://photography.nationalgeographic.com







16 comments:

  1. Replies
    1. Kakcik,

      dia buat tak heran je...saya yang hairan..tak takut jatuh pulak tu.

      Delete
  2. Canteknya gambaq nih..I LIKE! Maklumla dapat masuk nesyenel jiografik, mesti la cantek gambaqnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      chek kalau boleh lepak website tu..mau berjam-jam..seronok dok belek gambaq2 professional photographer mahupun yg amatur..semuanya ohsome!

      Delete
  3. Fotogenik betul mr. buffalo tu. Budak ni dah biasa naik buffalo kot, siap tak pegang lagi. Berani.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      Nampak dari gambar tu macam duduk di area pergunungan atau lembah..mesti dah jadi kebiasaan budak tu menunggung kobau..kobau yang takde rupa model pun boleh jadi fotogenik kalau kena dengan skill jurufoto nya...kannn...

      Delete
  4. gambar nie mmg btul2 cunnn~ cantik..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buatbest,

      kat national geographic tu most of the pictures memang cun belaka...pilih satu yang interesting di hati saja.

      Delete
  5. Kobau tu kan...kalau buat lauk kendurik...1000 org leh makan ni....ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jebat,

      A'ah kan...kalau buat kenduri sekampong boleh jemput ni....

      Delete
  6. Kobau tu jinak kot... rileks jer kobau tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izni,

      Kobau ni agaknya selain jadi binatang ternakan, tolong kat kebun @ ladang..dah jadi pet and best friend dia jugak gamaknya...ehehe

      Delete
  7. mesti dia kawan dgn kebau ni dari dia kecik2 lagi..membesar bersama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tiha,

      itu la...macam best friend dia jer...akrab gitu!

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails