About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, August 8, 2012

Wordless Wednesday #34: ssshhh..ibu mengandung tengah tido.









24 comments:

  1. oohhh ingatkan sape lak yg pegnant td..hik3 :D

    ReplyDelete
  2. Shhh..memang sesuai wordless Wednesday sebab tak bleh cakap apa2, dia dok tidoq :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      hehe...tapi deni..kalau dah membuta, memang tak peduli orang dah kak oi. tapi...manja amat pulak sejak2 dah preggy ni..

      Delete
  3. hehehhehe comel...kalau kite time mengandung dulu tak buleh tido macam ni...nanti baby korek2 tang yg tersepit tuh...agagaggaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bitt,

      Erk..ye ke...hehe...takde experience..haha.
      Kami tengah expecting baby syawal nih...

      Delete
  4. cian budak tu...letih bawak puyotss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sugarhoney,

      puyot dia makin besor eh, u...?kecian dia...hari tu gi tak sempat nak main puas2..cian dia..mintak manja..hikhik

      Delete
  5. Replies
    1. IM,

      minat masing2. yang pastinya..kucing adalah binatang kesayangan nabi. even saya yang alah bulu kucing ni pun memang minat n sayang sangat dengan kucing.

      Delete
  6. dah berapa bulan dah ? mengandung anak yang ke berapa ni ? bapa dia mana ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakngah,

      kami pun tak dapat nak detect. sedar-sedar perut dia dah boyot. bapak yang menyebabkan dia mengandung memang 'suami' dia yang sah & tinggal serumah..*harap-haraplah..sebab ada satu malam tu dia melarikan diri dari rumah..hehe

      Delete
  7. salam..
    jangan jadikan alasa
    bulan puasa untuk bermalas-malas
    kejut dia cepat..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, bro zul,

      kasi can la kat dia...letih tu..bawak perut...hehe

      Delete
  8. Replies
    1. Dni,

      tak pasti la usia kandungan dia..adik belum bawak pegi vet, kalau tak boleh la scan baby tu..

      Delete
  9. tocing membonting sekitar 63-65 hari. tak sure dia dh bpe hari tapi tak lama dah ase nye. blm bwk check di vet. klu nk tau baby dia bape ekor n expecting date..kena g bt ultrasound dkt vet. charge around 60rgt.

    ReplyDelete
  10. Berapo bulan ni...? mano suami dio...pi bazar ramadhan agaknyo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fadzli,

      suami dia ada tu...tengah berehat dalam bilik mandi gamaknya...sejuk! hehe...

      Delete
  11. Eloklah tuuu. Kucing mengandung ni moody sikit. Kang kalau buat bising, tak pasal kena lepuk. Hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      oo..kucing preggy memang moody yer..?dia ni yang saya notice memang manja terlebih-lebih sejak mengandung ni..pembawak budak kot..hehe...suka sangat kalau kita gosok2kan kepala dia..yang entah gatal ke tidak tu.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails