About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, September 12, 2012

Wordless Wednesday #36: Pandan Cendol anyone?










20 comments:

  1. kalau campur ngan pulut dan guna gula enau .. lagi mengancam !

    ReplyDelete
  2. Tengah-tengahari tengok cendol, meleleh airliur... memang mengancam lah..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ury,

      ni kalau kena tengahari yang panas memang lah nikmatnya.

      Delete
  3. Kat mana tu? Kalau kat seberang Jaya, boleh cari nanti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakcik,

      ni kat penang road, bukan kat seberang jaya.

      Delete
  4. Tambah pulut durian aduh... sedapnya:)

    ReplyDelete
  5. Yes please! Kasi satu mangkuk! Besaaaarrr punya!

    Apa? Takda mangkuk besaaaaarrr punya?

    Okeh takpa, kasi dua mangkuk!

    Kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      moh pi weekend nanti...hehe...jangan dua mangkok, tiga empat lima mangkok pun boleh....hehe

      Delete
  6. dapnye, terus je rasa sejuk je tekak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tiha,

      uish bahaya ni...tengok gambaq saja dah sejuk tekak...hehe

      Delete
  7. Replies
    1. kasihredha,

      nak..?mai la penang...saya belanja.

      Delete
  8. Lamanya kakya tak terjah cendol. Mau ronda2 cari mamak cendol bawah pokok.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakya,

      uish...sila lah berbuat demikian kak. street food macam ni jugak yang best kan....

      Delete
  9. Sedapnya.....nak jugak cendoi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makchaq..

      meh la bila2 kita ber-cendol bersama-sama...

      Delete
  10. Sangat mencabar iman. Tengah batuk kui kui ni, dik. Tengok gamba cendoi pun rasa berdosa. Hahaha.

    ReplyDelete
  11. tak berani sentuh air batu.ada semput(asma) tumpang tgok je oklah.hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails