About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Saturday, September 1, 2012

Yang tak sempat update...

Antara beberapa gambar yang tak sempat nak di-update ke blog semasa Ramadhan yang lalu.....


Noodle Station, Sunway Carnival Mall. Iftar dengan family


Majlis Iftar TUP Contruction & E.W Associates di Equatorial Hotel, Penang. Makan punya sedap sampai lupa nak snap, ini je yang sempat..hampess kan!


Iftar dengan family lagi...Aidy's Cafe,  Teluk Air Tawar

Pun ada terkilan sikit, ada lagi yang tertinggal tak ingat nak capture... :-(




16 comments:

  1. Replies
    1. Kakcik,

      Disebabkan sedikit meriah ni rasa macam tak wajar nak publish di bulan puasa..

      Delete
  2. wah entry makanan nih...nasib dah kenyang....

    edit profile yg menarik...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fatiha,

      Make sure peyut kenyang dulu baru masuk sini tau..hehe

      Delete
  3. wahhhh...meriahnya iftar..terliur tgk!! nasib baik dah x puasa skrg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liza,

      That's y i postpone sampai lepas raya..hehe

      Delete
  4. Bestnya makan2 ni. Walaupun kejadian di bulan puasa, masih mampu buat akak terliur. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      Nak2 kalau tengah lapar kan...adess...tengok apa pun sedap...hehe

      Delete
  5. Memang sangat bertimbangrasa dik Murni tak update gambaq2 macam ni masa bulan posa haritu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      serba salah...tu la yang membuatkan chek postpone sampai lepas raya..walaupun ada jugak satu dua yang terlepas buat entry..hehe

      Delete
  6. Nasib tak posa.. kalau tidak telan ayaq lioq saja la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makchaq,

      Bukan bulan posa lagi kan terlioq..ini kan pulak time posa..itu yang tak sampai hati tu..

      Delete
  7. Uikkk....macam2 makan...tak gemuk ke...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jebat,

      Genetik kot...lepas kawen habih la body yang selimmm ini..haha...tu pun kalau kawen...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails