About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, October 5, 2012

Coffee Break @ Winter Warmers

Laaaaaaama tak tayang makan-makan...kannn... *hmmmm...dia mula dahhh..jahat ok!

Dah lama terperam sampai dah tak ingat bila pegi coffee-break dengan my sis kat Winter Warmers, Gurney Plaza ni. Must be in early september hari tu. Sibuk punya pasal la katakan.....*sibuk la sangat.



My cappucino. Not bad walaupun tidak boleh menyaingi kopi-cino-setarbak.



Nice ambience...very inggelish! Ala-ala country. Terpandang display..CIMB cardholders are entitle for 10% discount on total bills! Oh yeah! Cepat-cepat hulur kad masa nak bayar nanti...lalalala....walhal tak plan pun nak bayar guna card, tapi dah alang-alang dapat discount kan..



Order arrived! Rose coffee untuk my sis, and beef spaghetti, that's mine! No wonder lah puan teh ais gula madu kata spaghetti mereka sangat awesome! Memang awesome pun...orang yang biasa makan tak abis macam I pun boleh sapu licin pada petang hari berkenaan walaupun masa order sampai kelihatan portion nya sangat mewah gitu, macam tak boleh abis!




Owh..this one even more superb~! Nachos cheese bake. Makan masa panas-panas, dengan melting cheese...boleh bayangkan macammana rasanya...? Sedap tak tau nak habaq....! Banyak pulak tu..boleh makan sharing.

Overall, 2nd visit pun tak mengecewakan! Maknanya...boleh pergi lagi!

Kali ni nak mintak kengkawan blogger la belanja I pulak....boleh...??


13 comments:

  1. wah last pic tu mmg tak boleh tahan tengok hehehe...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kak tiha,

      kak tiha bila nak belanja chek ni....sedap ni....:D

      Delete
  3. Memang nampak sodap :)

    Entah bila kita nak dating kan, heheeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      a'ah kak dinas, we shld fix time tugeder-geder...ekekeke

      Delete
  4. bleh...nnti i pg penang i bgtau...helo2 ke..ehehe leh g makan kat sana je...lalalala

    ReplyDelete
  5. Huaaaaarrggghh....akak dah lama nak makan spaghetti sedap. Terliur sudah. Tapi kat luar tu tengah hujan kucen dan anjin.Tak dak sapa yang nak keluar redah jam. Tapi kat KL ni akak suka makan spaghetti di RASA KLCC. Best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aidah,

      owh..dekat RASA pun sedap ye. Next time pegi KLCC boleh la cuba. iye2 je next time...jenuh nak curi masa ambik cuti ni...kalau pergi, nak jumpa kak aidah lah! nak mintak kak aidah belanja...hehe...*sambil buat muka tak malu.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails