About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, November 7, 2012

Wordless Wednesday #40: Sunset in Venice, edisi ambil mood.






29 comments:

  1. Photograph by Maureen Greco, My Shot

    Sunset bathes the Basilica di Santa Maria della Salute in pastel hues. Neither land nor water, but shimmering somewhere in between, the city of Venice lifts like a mirage from a lagoon at the head of the Adriatic.

    credit to travel.nationalgeographic.com

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kakcik,

      keterujaan saya dah semakin melampau..

      Delete
  3. Replies
    1. Kakya,

      kakya mesti dah biasa pi ni...bagi tips sikit boleh, petua2 berjalan-jalan makan angin di venice..?

      Delete
  4. Replies
    1. Kak Nza,

      kredit kepada jurugambar berkenaan. :-)

      Delete
  5. as salam

    dulu akak teringin nak gi sini tapi teringin je lah..nice views kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak tiha,

      wkmsalam..
      venice ni romantik kan kak...saya laaaaagi teringin. harapnya tercapai la ke'teringin'an saya ni..

      Delete
  6. Replies
    1. kasihredha,

      credit to the photographer for the lovely photo!

      Delete
  7. "Edisi ambik mood"? Adakah itu bermakna dik Murni akan ke sana? Tumpang teruja nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dinas,

      Ambik mood dulu, kakak..pergi nya belum tentu lagi. Doakan lah rezeki menyebelahi adik mu ini...:-)

      Delete
    2. Semoga dimurahkan rezeki & dipermudahkan urusan olehNya & semoga jadi, amin! :)

      Delete
    3. kak dinas,

      tq for doa..:-) amin ya rabbal aalamin.

      Delete
  8. saya pun nak ambik mood...mood saja lah..nak gi sana, tak tau bila..hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy Ziyyad,

      sama lah kita..ambik mood je...pergi nya entah la..entah kan jadi..entah kan tidak..

      Delete
  9. Cantiklah Murni. Nak ke sana ke? Beli FM banyak-banyak tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzakie,

      insyaallah kak..jika ada rezeki. fm tu satu kewajipan untuk beli. lain2 souvenir entah lah...mahal rasanya..

      Delete
  10. Tumpang amik mood sekaki, dik. Sambil tu berangan sikit. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak aidah,

      boleh..tumpang dua kaki pun boleh...hehe.
      walaupun dah post entry ambik mood ni...mood tetap tak mari. nak berangan pun tak berapa nak lepas sebab fikir macam2 kekangan yang datang.

      Delete
  11. ASSALAMUALAIKUM Tuan Blog..

    semoga tuan belog sihat walafiat ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmsalam..sahrom..

      alhamdulillah..getting better.

      Delete
  12. salam.

    indahnya. bilakah saya nak pergi ni...

    ReplyDelete
  13. Ini mcm punya gambar....den mmg tak leh lawan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jebat

      ni professional photographer..sape la kita ni nak lawan bagai...

      Delete
  14. Hi, I was here a long time ago when a bachelor.....it is a fantastic city to visit.
    Beautiful picture.
    You have a nice sunday, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle lee..

      thanks uncle. u have a great day too.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails