About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, February 20, 2013

Kipas Tangan dari Brunei

Pagi tadi..pi office macam biasa walaupun selsema dan bersin tak terhingga. Pukul 11 keluar merayap, menuju ke BM Hospital. Cadang nak jumpa doc dan ambik ubat flu. Dah masuk hospital...parking nan hado. Lama jugak menunggu kot-kot ada yang keluar parking. Sudahnya, drive keta keluar je lah. Pegi lunch terus lepas tu baru pegi klinik.

Kat klinik pun sama..menunggu jugak lagi. Tunggu parking 5 minit, tunggu doc dekat setengah jam. Alhamdulillah...settle urusan ambik ubat dan dating dengan doc. Bahagia noo keja macam ni! Ya la..bahagia la sangat. Sekarang ni semua kena thumb-print dan record dalam log book kalau nak keluar ke mana-mana sekalipun. Padan la kan..akibat daripada penyalahgunaan kebaikan yang diberi oleh bos. Tak tau lah makhluk mana punya pasai.

Keluar dari klinik, pi Pejabat Daerah & Tanah SPT. Udah macam opisboy je kan. Sabo je la. Toksah harap orang..baik buat semua benda sendiri..cepat & tangkas..selagi ada kudrat.

Dan sejurus sampai opis...suka la chek...terima benda ni...


Terkena panahan asmara..takpa kan kak..?hehe...


lalalala.... sampai dah....


Tenkiu kakak yang bagi saya souvenir yang chumel ini...


Kipas Tangan dari Brunei













Jauh tau...fly dari Brunei tuuu! Love it. Very much. Tambah lagi satu koleksi di peti ais saya, yeay!


Tenkiu tau kak Dinas Aldi..lebiu so much!
Tudia..mukadimah punya la panjang. Walhal nak habaq seronok dapat FM.....! :D




p/s: travelogue updates tomorrow naa..cik siti tengah flu.




Love, 
Murni Alfathunnisa Ishak


XOXO :D 
Publish!





12 comments:

  1. Elehhhh...kita pun ader....elehhhh....eksen plak dia.....di ulangi...kita pun ada...sekali lagik...kita pun ada.......ahakz....ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. jebat....

      hahaha...lawak la hang ni...cemburu buta okey..haha....
      kak dinas..mai tengok adik kak dinas sorang ni..dia dok jeles kat chek ni ha...hahaha...

      Delete
    2. Adoih, lawak la si Jebat ni. Tu nasib baik dia dapat jugak tu, kalau tidak mesti dia buat riuh rendah tulih banyak2 kali tak dapat :D

      Delete
    3. kak dinas,

      hehe...petang tu dia riuh rendah dapat fm kak dinas..teruih post kat fb. chek saja la pi cari pasai..chek kata la..chek pun ada....teruih sentap..tak jadi dia nak eksen dgn chek..ahahahaha

      jangan marah naa jebat...melawak ja.....

      Delete
    4. Ooo siap post kat fb na, mahahah!

      Psst dik Murni, dah sampai dah petang tadi. Terima kasih naa ;)

      Delete
  2. Replies
    1. ayu,

      tu la pasal...berpanjangan pulak cemburu dia...haha....sabo je la..

      Delete
  3. wah..minat fm jugak rupanya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. diana,

      minat sangat. suka-suka kumpul..ini pun banyak jugak yg dah pecah jatuh dan sebagainya. sayang..

      Delete
  4. Huuuiii... bestnya kakak pun suka collect FM tau.
    Hari itu pergi makan angin di winter country tak beli ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzakie,

      ada beli...dua tiga keping FM patah di perjalanan. :-( ada yg boleh repair, saya repair dan lekatkan kat peti ais tu..

      Delete
  5. alamak dah banyak ter miss entry siti..nanti kena dtg blk baca dengan kusyuk :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails