About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, December 11, 2013

Selamat Pagi Cinta...

Selamat pagi cinta!



Bukit Mertajam..bukan Bukit Ampang.


Dah petang pun....


Murni sedang merindu. Siapa..? Entah. Masa bersama barangkali. 

Ayat pertama entri mengingatkan Murni pada blog yang satu lagi. "Selamat Malam Cinta". Tak payah google. Telah selamat di"private"kan. Semuanya nak google. Nama kita pun dia sibuk nak google. Bukan perasan. Tapi kenyataan. Takde kawan-kawan blogger nak nak google nama blog..atau nama "Murni" tu sendiri melainkan orang yang tak ingat URL atau tak letak link kat blog sendiri. Mana ada kawan blogger yang tak letak link kawan blogger dia pulak..? kan? So..yang google adalah orang yang suuuuuuuuuka baca cerita peribadi seorang perempuan bernama Murni. Kalau dah berkali-kali google, mesti la boleh ingat URL kan...?kan..? Ni mesti tak amalkan makan kismis ni... :p

Selamat malam ka..selamat pagi ka....Murni tetap chenta kat dia. Hahaha...berteka-teki la hangpa. Rahsia hati Murni tak ada siapa yang tahu. Murni taip entri ni sambil tersenyum sendiri...lalalala...


tu je nak merepek..sekian.




10 comments:

  1. siape murni?

    hahaha.

    nak tye jugak walo taknak bgtau...

    ReplyDelete
  2. apa salahnya merindu.... bukan kene bayar pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suka ayat kau. buat senyum aku makin lebar. hahaha

      Delete
  3. Wah!teka teki teka tekuk
    Murni chenta sama siapa ya..

    ReplyDelete
  4. bagai pungguk rindukan bulan..tp bulan tak menjelma sbb musim hujan..:)

    ReplyDelete
  5. mesti masa kau taip ni hati penuh dengan bunga-bunga, kan?

    ReplyDelete
  6. Semoga bersatu 2 hati yg penuh chenta & kerinduan tu, amin :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Ameen. Patut la selalu dok wish selamat pagi cinta..

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails