About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, December 18, 2013

Wordless Wednesday #48: Car Sticker Penang Halal Food







10 comments:

  1. Kat Penang food depa memang heaven, tapi rasa macam duduk di oversea sebab kena cari yang halal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. t.a.t.a

      depends pada tempat..kalau pegi tempat macam kak kamsiah kata..teluk kumbar..balik pulau..tanjung bunga..tanjung tokong...yang populasi muslim nya tinggi...takde lah terasa macam kat oversea sangat...in shaa allah..halal. hehe. tapi tu la...hawker food yang menarik dan halal ni tak banyak dipromosikan....satu kerugian besar di situ.

      Delete
  2. ehem3..admin je ke yang ada sticker hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. zie,

      patutnya kena tanya camni..."admin pun kena beli ke"..hehe...mesti la..support group maa! sticker ni dah sold out pun zie..akak yang lambat publish. kami jual RM 5 per piece. memang laris. in shaa allah..lepas abis intensif kalau ada permintaan lagi, maybe kami akan buat 2nd printing.

      Delete
  3. kalau kat kg2,mcm teluk kumbar,tak susah nak cari makanan halal,kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak kamsiah..

      betul2..setuju tu. kalau belah2 town tu kena pandai "selongkar" semua kawasan..especially kalau yang suka makan ala hawker.

      Delete
  4. Negara kita masih senang nak cari halal food. Yg penting kena rajin berjalan dan mencari. Ada inisiatif buat sticker lagi. Idea siapalah ni Murni..

    ReplyDelete
  5. Lama dah tak ke Penang... Bab tempat makan kat Penang, teman memang fail laa...

    ReplyDelete
  6. best nye kan penang, xde sapae nak bawa akak ke sana :)

    ReplyDelete
  7. wah bestnya ada sticker tu.. bila nk hangout dgn kaka ni :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails