About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Saturday, May 31, 2014

Hide-Away







My last weekend-hide-away... at Copthorne. Sebab dah balik, means no rahsia lagi. 

Mencari ketenangan, mengumpul kekuatan. Semua serba kalut, serba tak kena, serba salah. Dalam kekalutan, keserabutan, manusia boleh hilang punca. But me, I need to be alone. Have a longggggg good sleep and me-time by reading. Kadang-kadang rasa nak lari, tapi...bila jauh...rindu! Seksa kan perasaan macam ni...All of sudden, terasa diri ini begitu kebudak-budakan...!

Minggu depan bakal bertempur di medan peperiksaan. Wish me luck.



6 comments:

  1. tenang je nampak tempat ni siti
    good luck yea
    insha Allah

    ReplyDelete
  2. Good luck Murni... jaga hati dan perasaan itu bagus utk terapi ; bahagia perlu dicari.. all the best !

    ReplyDelete
  3. Good Luck dalam apa jua buat cik Murni.... semoga dipermudahkan dalam segala urusan

    ReplyDelete
  4. Semoga ketenangan yg dicari itu telah ditemui. Best of luck dalam exam ya, semoga segala urusanmu dipermudahkan olehNya, amin.

    ReplyDelete
  5. Selamat berpuasa dik..
    Selagi nafas Allah bagi pinjam tak banyak sedikit pasti ada ujian diberikan olehNya
    Kesabaran dan kekuatan iman mampu mengatasi segalanya

    Selamat menjalani peperiksaan. Wish you all the best dik!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails