SIDbyMurni FB Page

Thursday, July 19, 2018

Set Kurus Bajet, Bukan Bajet Kurus Tauuu....

Sebulan raya, sebulan juga berkunjung ke open house serata alam. Makan dari pagi sampai ke malam. Menu semua sedap-sedap belaka. Pagi ni timbang berat badan, baru nak terkejut, nak pengsan, semua ada. Hahahaha...😂😂






Jomlah berSHAKLEE. In shaa allah, turun berat badan hanya dengan pengambilan Set Kurus Bajet.


 LECITHIN SHAKLEE - Berfungsi sebagai pembakar dan pemecah lemak. Serta menghalang akumulasi lemak & kolesterol jahat. 

Badan kita tak hasilkan lecithin, tapi lecithin ni la yang sangat-sangat diperlukan untuk menguraikan lemak kepada molekul kecil. 

 HERB-LAX SHAKLEE - Berfungsi membuang lemak dan toksin dalam badan. Serta membantu masalah sembelit dan merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut.

Kalau Lecithin tadi fungsi nya untuk memecah dan membakar lemak, Herb-lax ni pulak fungsinya untuk membuang apa yang dah dipecahkan tadi..hehe. Sesuai bagi yang jarang ke tandas untuk membuang. Sebab bila consume Herb-lax ni ni sistem usus kita akan diransang untuk cepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat dan tersimpan lama dalam badan kita. Detox lah! Secara tak langsung, membantu kempiskan perut. Sesuai sangat Herb-lax untuk mereka yang ada masalah sembelit.




Dua item ni memang HOT dan in shaa allah mampu milik. Kombinasi bakar & buang ni sesuai untuk mereka yang nak turunkan berat badan tapi dengan bajet minimum. In shaa allah. Kita usaha. Usaha tangga kejayaan giteww..~




Dah tengok testimoni kan, 

For consultation & orders, klik link di bawah..
📱 www.wasap.my/60124645074
FB Page: https://www.facebook.com/sidbymurni/
Instagram: https://www.instagram.com/sidbymurni/

COD untuk area Bukit Mertajam, Seb. Jaya, Pmtg Pauh, Perai, Simpang Ampat, Alma, Bukit Minyak & Juru.
Postage seluruh Malaysia.







No comments:

Post a Comment

LinkWithin